Pengiklanan

Pengiklanan Didalam Oh KijiBlog Oh Kiji kini membuka peluang untuk sesiapa sahaja sama ada pihak syarikat mahupun persendirian untuk meletakkan iklan di http://oh-kiji.blogspot.com/.

Trafik dari 15 disember 2014 - 13 januari 2015 (akan sentiasa meningkat)
Statistik dari 15 disember 2014 - 13 januari 2015 di atas menunjukkan bahawa hampir 84% daripada 28,268 pengunjung yang datangnya menerusi enjin carian Google.Ini menunjukkan bahawa blog Oh kiji ini mudah untuk berada di enjin carian dan dijadikan rujukan utama mereka yang mencari info dan maklumat.
Blog oh kiji juga adalah sebuah sebuah blog yang mesra mobile.Blog ini menggunakan template SEO yang sangat mesra pengguna dan juga responsif.Maka, ia sebuah blog yang mesra peranti dimana pengunjung tidak akan mempunyai masalah untuk masuk ke blog Oh kiji dengan mengunakan smartphone.

Syarat-syarat Pengiklanan :
 • Bukan iklan berkaitan arak, rokok serta yang berkait dengannya.
 • Bukan iklan berkaitan unsur seks dan lucah.
 • Bukan iklan berkaitan isu-isu sensetif yang menyalahi hukum agama, undang-undang negara, provokasi dan serangan peribadi seseorang.
 • Bukan iklan berbentuk skim cepat kaya.
 • Bukan iklan memperdaya pelanggan.
 • Setiap iklan yang berjaya disiarkan adalah atas tanggungjawab pengiklan. Pihak penyiar tidak bertanggungjawab atas sebarang salah faham mahupun info yang disiarkan.
 • Iklan boleh diberhentikan tanpa sebarang notis jika melanggar syarat ditetapkan - tiada wang pulangan atau gantirugi akan dikenakan.
Tawaran Iklan & Sebut Harga 

 • IKLAN 1 - Banner iklan saiz 728x90px (imej *.gif, *png, *jpg). Banner dipaparkan pada semua laman blog.Banner akan diletakkan dalam bentuk kod HTML menerusi blog widget Oh kiji.Hanya (2) slot disediakan untuk lokasi dan jenis iklan ini. - 1 slot Harga RM100/sebulan.
 • IKLAN 2 - Banner iklan dengan saiz maksima 970x250px dan minima 970x90px (*.gif, *.png, *.jpg).Banner dipaparkan di semua laman blog berdasarkan koding HTML blog. Hanya satu (1) slot disediakan untuk pengiklan. - Harga RM130/sebulan.
 • IKLAN  3 - Banner premium iklan dengan saiz 300x250px (*.gif, *.png, *.jpg). Banner dipaparkan di semua laman blog berdasarkan koding HTML blog. Hanya satu (1) slot disediakan kepada pengiklan.- Harga RM50/sebulan.
 • IKLAN 4 - Banner iklan dengan saiz 300x90px (*.gif, *.png, *.jpg). Banner dipaparkan hanya pada laman entri-entri blog sahaja dan diletakkan menggunakan koding HTML blog. Dua (2) slot disediakan untuk pengiklan. - 1 slot Harga RM40/sebulan.

Jika anda mempunyai saiz iklan selain dari di atas, anda boleh kemukakan serta beri cadangan lokasi. Harga dan ketetapan muktamat hanya akan bergantung kepada perbincangan serta persetujuan kedua-dua pihak.

Begitu juga dengan lokasi banner yang tersenarai di atas boleh diubah mengikut kehendak anda. Harga dan ketetapan muktamat hanya akan bergantung kepada perbincangan serta persetujuan kedua-dua pihak.

Tempahan minima untuk 30 hari dan maksima untuk 90 hari.Kos dikira untuk 30 hari iklan dipaparkan.Banner pengiklanan hanya akan dipasang setelah pembayaran penuh dilakukan.

p/s: Iklan atau advertorial hanya akan aktif dan diterbitkan apabila bayaran penuh telah dilakukan.

Tempahan dan Pertanyaan Pengiklanan


Jika berminat untuk beriklan, boleh kemukakan tempahan menerusi ruangan Hubungi  Admin di sini 


Powered by 123ContactForm | Report abuse


Author by Jejaka Penyu
http://oh-kiji.blogspot.com/